Kvasenie pezinského vinárstva V oneskorenom privatizačnom procese je víno nevinné - Potančok, Milan
Privatizačné zmeny Malokarpatského vinárskeho podniku Pezinok. Produkcia vína, ceny vína, dane z vína. Spracovateľské prevádzky. Výroba nealkoholických nápojov.