Bezpečnostní uspořádání v Evropě - Vacek, P.
Medzinárodná bezpečnosť a úloha bezpečnostných inštitúcií. Stav európskej bezpečnosti. Problémy vývoja bezpečnostných inštitúcií. Predpoklady a závery pre európsku bezpečnostnú politiku.