Otázka slovensko-českých vzťahov v kontexte slovenskej zahraničnej politiky - Moravčík, J.
Jozef Moravčík, minister zahraničných vecí SR, o slovensko - českých vzťahoch v kontexte slovenskej zahraničnej politiky. Počiatky nových, skutočne rovnoprávnych vzťahov medzi SR a ČR. Podmienky pre vytváranie takýchto vzťahov. Príspevok slovenskej zahraničnej politiky k budovaniu novej Európy. Snaha Slovenska stať sa plnohodnotným článkom Európskej únie. Vnútorný hospodársky a politický rozvoj SR. Bezpečnostná orientácia Slovenska. Problém migrácie.