Ekonomická transformace a pojem řádu - Mlčoch, L.
Analýza zložitých spoločenských javov nevystačí s pojmom spoločenského zákona - užitočné sa javí zavedenie pojmu poriadok. Pre úspech ekonomickej transformácie je pojem poriadku kľúčový.