Proč zaměstnanci odcházejí z podniku. 2 - Salzbrunn, R.
Potreba stabilizácie kvalitných zamestnancov a obmedzenie fluktuácie. Analýza faktorov podmieňujúcich fluktuačné alebo stabilizačné tendencie zamestnancov. Sledované 3 oblasti: oblasť práce, oblasť chovania a jednania vedúcich pracovníkov, oblasť medziľudských vzťahov na pracovisku.