Zákon Národnej rady Slovenskej republiky o Fonde zamestnanosti Slovenskej republiky
Úplné znenie zákona Národnej rady Slovenskej republiky č.10 zo 17. decembra 1992 o Fonde zamestnanosti Slovenskej republiky a o zmene a doplnení niektorých ďalších zákonov.