Postavenie a úlohy pobočky NBS v regióne - Stodolová, E.
Pobočka Národnej banky Slovenska (NBS) v Bratislave s regionálnou pôsobnosťou Bratislavy a regiónu západného Slovenska (sídli na Tomašíkovej ul. 28/a, od aug. 1993). Zabezpečuje funkcie centrálnej banky v regióne. Organizačná štruktúra: ekonomický odbor, prevádzkový odbor, oddelenie hospodársko-správne. Budovanie siete vlastných expozitúr. Personálne a odborné zabezpečenie pobočky.