Hotely - body - kupóny
Informácie o predaji kupónových akcií z dvanástich slovenských a českých privatizovaných podnikov (hotelov, kúpeľov a sanatória). Tabuľkové spracovanie ponuky a dopytu akcií v prvom, treťom, štvrtom a piatom kole, v prvej vlne kupónovej privatizácie.