V RM-Systéme Slovakia sa zvyšuje podiel obchodov s akciami investičných fondov - Krúpa, P.
Hodnotenie 27. kola periodických aukcií RM-Systému Slovakia 23.9.1994-6.10.1994. Porovnanie dopytu a ponuky a vážených aritmetických priemerov aukčných cien za 27 kôl, anonymné obchody. Akcie s najvyššou aukčnou cenou - TOP 50. Vývoj obchodovania v priebežnej aukcii od 3.3.1994-7.10.1994.