Výsledky 24. kola periodických aukcií v RM-Systéme Praha
Abecedne usporiadaný zoznam emitentov-účastinných spoločností s nasledovnými údajmi: aukčná cena, uskutočnené obchody, objem obchodov, dolná a horná hranica príp. cenového pásma pre 25. kolo.