Zo všetkého najviac potrebuje slovenský kapitálový trh informácie - Opel, J.R
Odporúčania spracované skupinou expertov FSVC (Financial Services Volunteer Corp. - Zbor pre poskytovanie dobrovoľných finančných služieb) podporovanou Agentúrou USA pre medzinárodný rozvoj (USAID) na požiadanie ministra financií SR. - Päť krokov pre položenie základu životaschopného kapitálového trhu v SR. Zverejnenie informácií. Informácie o účastinnej spoločnosti. Informácie o trhu. Informácie o organizovaných prevodoch. Dohľad nad kapitálovými trhmi. Clearing a umiestenie, vyrovnanie obchodov. Počet trhov.