Čas zrodu a formovania Po roku so skúsenosťami na slovenskom kapitálovom trhu - Sásik, M.
O prvom roku existencie Burzy cenných papierov v Bratislave s jej generálnym tajomníkom Ing. Mariánom Sásikom. Obchody s kótovanými zaknihovanými a nekótovanými akciami, novelizácia zákona o cenných papieroch a investičných spoločnostiach, postup transakcií, bankové zúčtovacie centrum, prístup investorov na burzu, monitoring uzavretých obchodov, stanovenie pravidiel pre účastníkov kapitálového trhu.