Tendencie v hospodárskom a menovom vývoji Slovenskej republiky v júni - Oberhauser, Ján Artur
Komentované základné ekonomické ukazovatele hospodárskeho a menového vývoja SR v júni 1994 (údaje Štatistického úradu SR a Národnej banky Slovenska).