Je kupónová privatizácia podvod? - Schmögnerová, Brigita
Ohlasy na alternatívny návrh riešenia privatizácie v SR. Rozhovor s podpredsedníčkou vlády Brigitou Schmögnerovou o druhej vlne kupónovej privatizácie. Možnosti odštátnenia úspor vstupom na kapitálový trh, súkromné penzijné fondy. Hospodárenie Národnej poisťovne, štátny dlh. Súkromné pripoisťovacie fondy, konkurencia. Trhová hodnota majetku štátnych podnikov, zahraniční investori.