Direct mail a telemarketing - Kobera, P.
Direct mail - predajný rozhovor prostredníctvom poštovej zásielky - nástroj priamej komunikácie (direct marketingu). Hlavné výhody: merateľnosť, ľahká komunikatívnosť, veľký priestor na kreativitu a prezentáciu ponuky. Obsah a podoba ponuky, termíny a cena, zvýšenie odozvy direct mailu, nedostatky. Telemarketing - predajný rozhovor prostredníctvom telefonického spojenia. Dve polohy: aktívny a pasívny telemarketing, oblasti využitia. Full service v oblasti direct marketingu (ponuka firmy DIMAR).