Regulace agrárního trhu v roce 1994 - Záhorka, J.
Zmeny v podmienkach účasti na operáciách Štátneho fondu trhovej regulácie v poľnohospodárstve pre r. 1994. Zásady regulácie trhu mlieka v r. 1994. Zásady regulácie trhu jatočného dobytka a hovädzieho mäsa v r. 1994. Zásady výberového konania právnických a fyzických osôb pre intervenčné nákupy, vývoz alebo predaj výrobkov zaradených do regulácie trhu v r. 1994.