Vnútorný marketing stredísk cestovného ruchu - Wohler, K.
Ponuka služieb a jej produkcia v stredisku cestovného ruchu - trhové zvôvodnenie vnútorného marketingu. Úrad cestovného ruchu ako inštitúcia vnútorného marketingu.