Zahraničný obchod a zahraničný kapitál v SR v I. štvrťroku 1994
Celkový zahraničnoobchodný obrat SR za prvý štvrťrok 1994 v porovnaní s tým istým obdobím predošlého roku. Úhrnná hodnota vývozu, vývozné položky, podiel jednotlivých krajín. Celkový dovoz, komodity, podiel jednotlivých krajín. Zahraničný kapitál vložený do podnikov SR. Podiel organizácií so základným vkladom zahraničného kapitálu, poradie firiem s najvyššími vkladmi, územné rozloženie. Rozmiestnenie podľa odvetví NH.