Devízový zákon - Grúň, Ľubomír
Úplné znenie zákona č.528/1990 Zb. v znení zákona č.228/1992 Zb., zákona Národnej rady Slovenskej republiky č.26/1993 Z.z., zákona Národnej rady Slovenskej č.106/1993 a zákona Národnej rady Slovenskej republiky č.161 z 9. júla 1993 devízový zákon, s výkladom.