Světový ekonomický rozvoj 1991-1995 - Stehlík, J.
World Economic Outlook (vydáva Medzinárodný menový fond) - poskytuje komentované základné štatistické informácie o hospodárskom vývoji sveta. Rast alebo pokles hrubého domáceho produktu a zahraničnoobchodnej výmeny, miera inflácie. Vývoj HDP sveta v r. 1991 - 1995 (vyspelé krajiny, rozvojové krajiny a krajiny s transformujúcou sa ekonomikou). Očakávané zvýšenie objemu medzinárodného obchodu.