Evropské integrační trendy - Stařík, J.
Významné tendencie vo svetovom hospodárstve. Ekonomika SRN na prelome r. 1993/94. WIIW o ekonomike strednej a východnej Európy. Pokles japonskej produktivity a očakávanie radikálnej reštrukturalizácie japonských podnikov.