Evropské integrační trendy - Štrup, I.
Významné tendencie vo svetovom hospodárstve. Situácia na automobilovom trhu v Európe. Výhľady konjunktúry v niektorých menších európskych krajinách. Dynamika rastu vyspelých krajín (1993-1995).