Ekonomická kriminalita versus podnikateľ. 2 - Minárik, Š.
Pokračovanie z EPP č.8/94. Trestný zákon tretí oddiel - trestné činy proti mene a trestné činy daňové ( 140 až 148b Trestného zákona). Falšovanie a pozmeňovanie peňazí a cenných papierov. Ohrozovanie obehu tuzemských peňazí. Falšovanie a pozmeňovanie známok. Trestné činy proti predpisom o hospodárskej súťaži, ochranných známkach, ochranných vzoroch a vynálezoch a proti autorskému právu. Podvody. Nepovolená prevádzka lotérií a iných podobných hier.