Bankrot nebo vyrovnání? - Fritzová, M.
Získavanie pohotových finančných prostriedkov na základe analýzy podnikania. Návrh na vyhlásenie konkurzu alebo vyrovnania. Likvidácia. Konkurz. Vyrovnanie. Príčiny bankrotu.