Nehmotné statky Duševné vlastníctvo - Vyparina, S.
Obsah a rozsah pojmu nehmotný statok a predmet duševného vlastníctva. Charakteristické znaky nehmotného statku. Čo sa zaraďuje medzi nehmotné statky. Čo sa zaraďuje medzi predmety duševného vlastníctva. Členenie práv na nehmotné statky. Zásady teritoriality práv na nehmotné statky. Predmety duševného vlastníctva ako predmet licenčných a obchodných zmlúv.