Základy práva životného prostredia. 5 - Košičiarová, Soňa
Platná právna úprava týkajúca sa starostlivosti o lesy, obsiahnutá v zákone č. 17/1992 Zb. o životnom prostredí. Lesy ako jedna zo základných zložiek životného prostredia.