Informačný a rozhodovací proces v systéme kontroly - Benčo, Ján
Riadenie a rozhodovacie procesy vo verejnej správe. Druhy rozhodovacích procesov vo výkone verejnej správy. Riadenie ako informačný proces. Budovanie informačného systému vo verejnej správe.