Rozhodovacia činnosť obce. 2 - Košičiarová, Soňa
Rozhodovacia činnosť obce ako subjektov verejnej správy na úseku starostlivosti o životné prostredie. Povolenia, samostatné príkazy a zákazy, súhlasy, záväzné posudky, vyjadrenia a stanoviská obce z hľadiska životného prostredia.