Status verejného zamestnanca - Škultéty, P.
Konzultácia k funkcii verejný zamestnanec. Vymedzenie pojmu verejná služba ako právny inštitút. Rozpis dvoch základných systémov verejnej služby - kariérny a meritný, pôsobiacich vo väčšine európskych štátov a v USA.