Verejnoprospešné práce
Primátori piatich miest sa vyjadrujú k otázke podpory zamestnávania dlhodobo nezamestnaných organizovaním verejnoprospešných prác. Ide o mestá Partizánske, Holíč, Považská Bystrica, Nové Mesto nad Váhom a Veľký Šariš.