Istota úhrad za export - Múdra, H.
Vznik novej inštitúcie na poistnom trhu Spoločnosť pre poistenie exportných úverov, a.s. (SPE, a.s.). Dôvody pre vznik SPE, a.s.. Činnosť SPE. Riziká, ktoré ohrozujú úspech exportného kontaktu. Všeobecné poistné podmienky, ktoré sú základom zmluvných vzťahov medzi SPE a poisteným.