Zákon Národnej rady Slovenskej republiky o zdravotnom poistení a hospodárení s Fondom zdravotného poistenia
Úplné znenie zákona Národnej rady Slovenskej republiky č.9 zo 17. decembra 1992 o zdravotnom poistení a hospodárení s Fondom zdravotného poistenia.