Úplné znenie zákona Národnej rady Slovenskej republiky č.7/1993 Z.z.
Úplné znenie zákona Národnej rady Slovenskej republiky č.7/1993 Z.z. v znení zákona Národnej rady Slovenskej rady č.85 z 24. marca 1993 o zriadení Národnej poisťovne a o financovaní zdravotného poistenia, nemocenského poistenia a dôchodkového poistenia, s výkladom.