Cíle a dosavadní výsledky vědecké práce katedry manažerského účetnictví - Svoboda, Stanislav
Vedeckovýskumná aktivita katedry manažérskeho účtovníctva Fakulty financií a účtovníctva VŠE Praha v r.1993 zameraná na miesto manažérskeho účtovníctva v integrovanom informačnom systéme podniku. Riešené problémové okruhy, vedúci riešitelia, výstupy.