Nová kvalita prípravy vysokoškolsky kvalifikovaných pracovníkov pre cestovný ruch - Vetráková, Milota
Kvalita a požiadavky na pracovníkov cestovného ruchu v meniacich sa podmienkach. Nároky na študentov stredoškolských a vysokoškolských inštitúcií, ktoré vychovávajú budúcich pracovníkov pre cestovný ruch. Príprava vysokoškolsky kvalifikovaných pracovníkov pre cestovný ruch na Ekonomickej fakulte UMB v Banskej Bystrici.