Rozdielne názory na komerčnú činnosť školy na Strojníckej fakulte STU - Lajčiaková, D.
Rozvoj komerčných aktivít výpočtového strediska Strojníckej fakulty STU Bratislava. Vytvorenie autorizovaného školiaceho strediska s vybavením americkej firmy Autodesk, program AutoCAD, firmy Microsoft, vytvorenie CAD učebne vybavenej 5 stanicami Silicon Graphics, ďalší získaný software a hardware. Spolupráca s podnikmi. Pozitívne i negatívne stanoviská k takto široko koncipovanej komerčnej činnosti na vysokej škole.