S úverom príde aj energia V dokončení JE Mochovce sme urobili rozhodný krok - Kvetán, R.
Generálny riaditeľ Slovenského energetického podniku Ing. Rudolf Kvetán o projekte dofinancovania jadrovej elektrárne v Mochovciach. Predbežný súhlas EBOR s poskytnutím úveru. Podmienky, forma, technológia, budúcnosť JE, bezpečnostné opatrenia. Rokovanie s Ukrajinou. Vývoj cien elektrickej energie.