AT and T - značka kvalitného spojenia Telekomunikačná technika - zariadenia a služby najvyššej kvality - Mikuš, L.
Ing. Ladislav Mikuš, generálny riaditeľ divízie American Telephone and Telegraph Business Comunications System Slovakia, o štruktúre a aktivitách nadnárodnej firmy vyrábajúcej telekomunikačné zariadenia a poskytujúcej služby. Pôsobenie jednej z dcérskych organizácií na Slovensku. Rýchly servis, odborné poradenstvo, ceny, spolupráca s leasingovými spoločnosťami. Budapeštiansky projekt s centrálami Definity. Účasť na medzinárodnej výstave COFAX 94 v Bratislave.