Metóda "dantotsu" - Tuma, Miroslav
Presadzovanie sa japonských metód riadenia a úspešnosti firiem na svetových trhoch. Výraz "dantotsu" podľa japonskej zásady úspešnosti podnikateľsky sa správajúcej firmy k svojej produkcii. Americký osobitný systém vytyčovania cieľov pred vedúcich pracovníkov "benchmarking" ako odveta na "dantotsu". Osem zásad podľa poznatkov najlepších 62 firiem.