Z dějin teorie a praxe našeho řízení (k 70. výročí kongresu PIMCO) - Fischel, Max
V roku 1924 sa v Prahe konal 1. medzinárodný kongres vedeckého riadenia - PIMCO (Prague International Management Congres). 21.10.1994 ožila jeho tradícia. Prehľad dejín českého riadenia v období 1918-1994.