Opatrenie Federálneho ministerstva financií zo dňa 23. decembra 1992, ktorým sa ustanovujú postupy účtovania - Jeřábek, A.
Úplné znenie Opatrenia Federálneho ministerstva financií zo dňa 23. decembra 1992, ktorým sa ustanovujú postupy účtovania u fyzických osôb prevádzkujúcich podnikateľskú alebo inú zárobkovú činnosť účtujúcich v sústave jednoduchého účtovníctva, s výkladom.