MFG/PRO: systém řízení výroby - Vaněk, P.
Informačný systém MFG/PRO od firmy qad.inc je kompletný software, ktorý umožňuje zachytiť a modelovať všetky transakcie a úkony v rámci výrobného podniku - od plánovania, cez samotnú výrobu a distribúciu až po servis a finančné operácie. Moduly systému: bázový, plánovania, výroby, distribúcie, financií.