Dokumentácia SRA - štruktúra. 2 Akosť podľa ISO 9000 - Frischer, P.
Pyramída akosti zobrazuje dokumentáciu systému riadenia akosti (SRA). Forma a štruktúra dokumentácie SRA podľa technicko-organizačného postupu (TOP) - tvorba, overovanie, vydávanie a starostlivosť o dokumentáciu SRA. Obsah Príručky akosti (PA). Štandardy riadenia procesov v podniku sú predmetom prvkov 2 a 5 normy ISO 9001 (SRA a Riadenie dokumentácie). Prvok 16 ISO Záznamy akosti. Demingov "kruh akosti". Náležitosti súvisiace s transparentným dokumentovaním SRA.