Interné previerky SRA Prvok č. 17 normy ISO 9001 - Frischer, P.
Interné previerky systému riadenia akosti (SRA) - systémový nastroj vrcholového vedenia organizácie pri udržiavaní a zlepšovaní funkčnosti SRA. Postup pri interných previerkach SRA, opis previerkovej činnosti (predmet, frekvencia, plán, dotazník), náležitosti správy o previerke, nápravné opatrenia. Správny priebeh certifikačného auditu - jednotlivé kroky. Chyby spochybňujúce funkčnosť SRA.