S rastom konkurencie rastie i reklamný trh na Slovensku Reklama a médiá - Lechnický, Milan
Komplexný pohľad na vývoj slovenského reklamného trhu v 1. polroku 1994, porovnanie s r.1993. Búrlivý rast tohto trhu oproti celkovému poklesu výkonnosti hospodárstva a kúpnej sily obyvateľstva. Príčiny rastu reklamy, jednej z marketingových aktivít. Rast reklamy v číslach: celkové výdavky na reklamu, výdavky v médiách, podľa odvetví, médií. Index spotrebiteľských cien tovaru a služieb, peňažné príjmy a výdavky obyvateľstva (január-jún 1994).