Článok z reťaze - Slížik, D.
Vznik, existencia a činnosť združenia Regionálne poradenské a informačné centrum (RPIC) v Nitre. RPIC ako článok z reťaze regionálnych poradenských a informačných centier, na ktorej budovaní sa podieľa Národná agentúra pre rozvoj malého a stredného podnikania.