Riešenie krízových situácií v troch firmách z USA Prípadové štúdie z public relations - Žáry, Ivan
Prípadové štúdie demonštrujúce na konkrétnych príkladoch pravidlá práce v oblasti komunikácie s verejnosťou. Predchádzanie krízovým situáciám vo firme Pillsbury. Otvorená informovanosť Pennsylvánskej železnice. Public relations vo firme Johnson and Johnson činnosťou všetkých manažérov.