Kde sa pivo varí, tam sa dobre darí Kto je na vine, že nezarábame aj na slade? - Šášky, M.
História pivovarníctva na Slovensku. Súčasná situácia v slovenských pivovaroch. Vývoz piva, vývozné aktivity pivovarov. Dovoz slovenského jačmeňa.