Vsadili na domáce suroviny Na zvýšenie spotreby mlieka sú spracovatelia pripravení - Potančok, Milan
Vytvorenie a.s. Senická mliekáreň v Senici na Myjavou. Výroba mlieka a mliekarenských produktov v podniku.