Oživenie stavebníctva - vzdialený sen Doterajšie vlády majú voči stavbárom veľké resty - Slávik, F.
Rozhovor s prezidentom Zväzu stavebných podnikateľov Slovenska o aktivitách a hlavných programových cieľoch zväzu. Systém práce zväzu prevzatý zo západoeurópskych organizácií. Členstvo zväzu v európskej federácii FIEC - príprava na vstup slovenských stavbárov do Európskej únie. Súčasná charakteristika vývoja stavebníctva, vývoj investičnej činnosti po r. 1989. Možnosti oživenia finančných tokov v stavebníctve. Vývoz stavebných kapacít. Transformácia a privatizácia stavebných podnikov.